fbpx
DESPRE

DESPRE

  Îmi amintesc amintesc uneori de zilele acelea cand eram dependent de ochelari… și cum mă consolam deseori ca este la modă să porți ochelari de vedere și ca arăt intelectual. Și totodată speram ca într-o zi să mi se îmbunătățească vederea, să elimin dioptriile și să scap de ochelari.

 Am vrut să scap de ochelari foarte mult. Îi purtam de mult timp de la o vârsta destul de fragedă. Aveam doar 10 ani cand am fost pentru prima data la oftalmolog, care mi-a prescris o reteta pentru primele lentile corectoare. Multi ani de zile ochii mei nu au mai fost ca până atunci.

  Și pe an ce trecea, parcă mă frustram tot mai tare că nu puteam să vad cu ochii mei, liber, fără „instrumente” ajutătoare. Îmi doream să am ochi buni și o vedere pe măsură la fel ca mulți altii care știu despre ce vorbesc aici.

Am ajuns să mă satur până și de urmele roșii lăsate pe nas datorită acestora. În plus, trebuia tot timpul să le port de grija, să nu se spargă, să nu-i pierd sau chiar să nu-i uit pe undeva. Și asta e o grija destul de serioasă, deoarece si prețul ochelarilor poate fi destul de serios.

Și devenise și mai serios în ultimii 2 ani de purtat ochelari, deoarece dioptriile au început să crească, iar lentilele trebuiau schimbate tot mai des. Deci era clar că trebuia să fac cumva să-mi îmbunătățesc vederea. Dar nu știam cum. Nu am avut pe atunci de ales decât să mă las pagubaș și să ignor această problemă.

Norocul meu a fost atunci cand într-o zi de vară mă relaxam pe un șezlong alături de o bună prietenă de-a mea, care mi-a spus că a citit intr-o revistă străină despre îmbunătățirea vederii prin metode naturale. La început nu am crezut dar m-am convins după aceea.

M-am documentat, am aplicat și intr-un timp relativ scurt, dioptriile au inceput sa se reduca considerabil! A fost o mare realizare pentru mine cand am reusit sa scap de ochelari, o realizare care nu credeam că o voi atinge vreodată. Nu mă gândeam că ar putea fi posibil decat cu operatiile laser la care nu vroiam sa apelez. Acest lucru mi-a oferit multa încredere în mine. Pe lângă o vedere perfectă, bineînțeles…

La scurt timp după ce mi-am rezolvat problema m-am gândit să-i ajut și pe alții ca sa nu mai traiasca in minciuna in care am trait si eu legat de modurile „traditionale” de a imbunatati vederea. Așa că am creeat acest blog cu sfaturi utile, unele chiar interesante, pentru a face un bine si celor care trec prin ce am trecut eu.

  Daniel Dinu ma numesc, dar tu poți să-mi spui doar Daniel, fara formalitati. 

Pe acest blog voi discuta numai despre cum poti sa-ti imbunatatesti vederea in mod natural si alte lucruri relevante despre acest subiect. Daca inca mai crezi in ochelari si in lentile de contact sau esti interesat sa-ti faci operatii cu laser, atunci cel mai bine ar fi sa parasesti acest blog si sa revii atunci cand o sa te convingi ca aceste solutii nu sunt tocmai niste solutii bune pentru tine.

 

Ai Grijă de OCHII TĂI,

             Pentru ca EI Să Aibă 

                       Grijă de VEDEREA TA!

Cu stimă,

Daniel

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
%d bloggers like this: