Tratament Pentru Miopie – 5 Pași Simpli ca să Tratezi Miopia

Tratament Pentru Miopie – 5 Pași Simpli ca să Tratezi Miopia

Tratamentul pentru miopie înseamnă de obicei ochelari, lentile de contact sau interventii chirurgicale la nivelul ochilor. Dar, așa cum am discutat în ultimele articole, acestea nu funcționează ca si tratament pentru miopie . Aceste lentile corectoare sunt doar niste carje pentru ochi.

Deci, ca aluzie la articolele precedente, există un tratament natural pentru miopie. Tu trebuie doar să te ocupi de cauzele care stau la baza.

Tratament pentru miopie – PASUL 1:

Să începem cu începutul. Tu va trebui să înțelegi că există motive mentale, spirituale, fizice care sunt implicate în joc. Pe latura spirituală si mentală a lucrurilor nu stau fata in fata cu viitorul, ceea ce înseamnă ca daca nu ai scopul de a-ti imbunatati vederea, nu vei obtine o vedere perfecta pe viata.

Pe plan fizic avem gâtul și spatele incordat, care limitează creierul și ochii pentru a comunica în mod corespunzător. Un spate rigid, de asemenea interferează in comunicarea cu creierul si organele. Asta afectează ficatul și rinichii și holistic vorbind acestea sunt conectate la ochii tăi.

Meridianul ficatului se deschide în ochii tăi, așa că, dacă ficatul tau este intoxicat, energia destinata pentru ochii tăi nu ajunge cum trebuie acolo. Dacă rinichii sunt supraîncărcati, ficatul le preia sarcina, ceea ce face sa fie de 2 ori mai rau pentru ochii tăi.

În sfârșit, există si muschii ochilor. Acestia sunt prea tensionati din cauza stresului cronic. Deci, asta e un fel de incrucisare dintre fizic si mental.

Tratament pentru miopie – PASUL 2:

Acum, că știi ce domenii sa abordezi, trebuie să începi de undeva . Pentru miopie cel mai bun punct de plecare este de a dezvolta o vedere pe viață . Cunoaste-ti scopul! De ce ești aici  si ce sens are viata ta?

Există o carte pentru imbunatatirea vederii natural, care te poate ghida pas cu pas in tratarea miopiei.

Tratament pentru miopie  – Pasul 3 :

Odată ce ai o vedere pe viață , începe să abordezi problemele tale fizice. Trebuie să-ti echilibrezi corpul, sa-l faci mai flexibil  și sa-ti detoxifici ficatul intr-un mod delicat si eficient . Un articol despre legatura pe care o au ochii cu ficatul, gasesti aici.

Tratament pentru miopie – Pasul 4 :

Apoi, se va pune problema in legatura cu ce vrei si ce nu vrei sa vezi. Ce s-a întâmplat cu tine emotional sau spiritual în ultimii 2 ani înainte de a primi primii ochelari. Acesta este un moment potrivit pentru a începe investigarea .

Tratament pentru miopie – Pasul 5 :

Învață să te relaxezi, scapa de stres și apoi lucreaza-ti muschii ochilor. Ia viața mai ușar! Stresul nostru de astăzi este creat în minte, nu e chiar asa de rau . Dacă ai citit acest lucru și crezi că viața ta e nasoala, ce crezi despre viata celor din Africa care mor de foame.

Problema cu exercițiile pentru ochi

Cel mai comun tratament pentru miopie oferit online sunt exercițiile pentru ochi și  palming. Acestea își au locul lor, dar luate separat au un efect de scurtă durată. Eficacitatea lor se va diminua foarte mult in timp, daca nu abordezi toate aceste domenii enumerate mai sus.

Există o mulțime de sfaturi pentru imbunatatirea vederii  în cartea Vedere Fără Ochelari si cu siguranta vei gasi un tratament pentru miopie potrivit pentru tine.

imbunatatirea vederii, operatii laser ochi
Recomandă mai departe
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Ți-a placut articolul? Recomandă-l te rog mai departe :)