Corectează-ți Vederea în Mod 100% Natural, Fără Ochelari de Vedere

Corectează-ți Vederea în Mod 100% Natural, Fără Ochelari de Vedere

În timp ce majoritatea oamenilor sunt probabil, puternic îndatorati celui caruia a inventat ochelari de vedere, s-ar putea sa nu-si dea seama ca gresesc privind acest aspect…

Există o anecdotă interesantă în ceea ce il privește pe Salvino d’ Amatre, cunoscut ca fiind inventatorul de ochelari de vedere in secolul al 12-lea. Mormântul său a avut o inscripție pe care scria: “Aici zace Salvino degli Armati, inventatorul ochelarilor. Dumnezeu sa-i ierte păcatele sale.”

Deși toată chestia asta ar putea fi o farsa,  este pur și simplu ironic că aceste cuvinte vor fi găsite în mormântul cuiva care a inventat ceva care este încă foarte util până in ziua de azi, atunci când vine vorba de corectarea vederii, ca și cum ceea ce a făcut a fost o crimă împotriva umanității. Dar dacă privesti atent situatia, ochelari de vedere s-ar putea sa fi fost unul dintre cele mai rele lucruri care au fost inventate pentru ochii tai.

Pericolul de a purta ochelari de vedere

Dacă ochelarii de vedere au fost într-adevăr inventati în secolul al 12-lea, atunci se poate spune că oamenii ii poarta de secole. Pe masura ce anii au trecut, ochelari de vedere au evoluat de la a fi niste ajutoare simple pentru ochi, la lentile corectoare destinate pentru corectarea vederii pe termen lung. Mulți oameni chiar cred ca daca porti ochelari de vedere este o formă de tratament si ca vederea lor se va imbunatati în timp. În realitate însă, treaba sta in felul urmator: atunci când vei începe sa porti ochelari de vedere, in cele mai multe cazuri iti iei un fel de angajament ca o sa-i porti pe viata! Pentru ca deobicei asa se intampla…

Principalul lucru de reținut aici este că ochelarii functioneaza doar ca o cârjă și este un tratament temporar pentru problemele tale de vedere. Ei te pot ajuta să vezi bine doar cand ii porti. Asta te face sa fii dependent de ei. Pentru ca odata ce vederea ta e dependenta de ei, evident ca inevitabil devii si tu dependent de ochelari de vedere. De fapt, purtarea constantă a lor poate agrava chiar starea ochilor tai, pentru ca dupa cum probabil ai observat in timp iti cresc dioptriile. Mai mult decât atât, ochelarii adăuga tensiune ochilor tai, care te va indeparta de scopul tau de a obține o vedere perfectă.

Imagineaza-ti folosind două cârje ca un ajutor de mers pe jos timp de câțiva ani sau chiar doar câteva luni. Din moment ce ajută picioarele purtand o parte din greutatea cu brațelor tale, nu-i asa că picioarele tale se vor slabi? În același mod, atunci când iti ajuti ochii prin purtarea de ochelari de vedere sau lentile de contact, toate miile de procese mici, care sunt necesare pentru ca o vedere buna sa apara, devin mai putin eficiente în timp. Micii muschi care controleaza forma cristalinului tau și a globului ocular pentru a controla vederea, se va pierde din moment ce porti ochelari de vedere.

ochelari de vedere

Oferindu-le ochilor tai o mana de ajutor folosind lentile,

iti va slabi vederea in timp

Iti vei da seama că, după un timp de purtat ochelari de vedere pe baza de prescriptie medicala, vei avea nevoie de o rețetă nouă urmatoarea data de la oftalmolog, pentru că ochii tăi nu mai fac fata ochelarilor pe care ii porti acum. Prescriptia medicala poate fi de asemenea influentata de tot felul de factori care afecteaza iti afecteaza vederea.

Prin urmare, modul cel mai potrivit de a-ti imbunatati vederea nu este prin purtarea de ochelari de vedere, ci prin eliminarea obiceiurilor daunatoare care sunt în detrimentul vederii tale.

Imbunatatirea Vederii Natural Fara Ochelari

Recomandă mai departe
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Ți-a placut articolul? Recomandă-l te rog mai departe :)