Cum Funcționează Exercițiile Pentru Ochi și De Ce Ochelarii De Vedere Nu sunt o Soluție?

Cum Funcționează Exercițiile Pentru Ochi și De Ce Ochelarii De Vedere Nu sunt o Soluție?

Terapia prin exercitii oculare functioneaza. Si ia doar câteva minute pe zi. Când antrenezi muschii ochilor și dezvolti obiceiuri sanatoase pentru vedere, vei descoperi ca vederea ta se imbunatateste în doar câteva săptămâni.

ochelari de vedere
Oamenii, în general par să creadă că vederea este determinata doar de forma cristalinului din ochi sau de forma ochiului în sine. Dar aceasta este o concepție greșită.

Deși cristalinul din ochi cat și forma ochilor sunt factori importanți în capacitatea de a vedea , acestea sunt doar două părți dintr-un proces vizual întreg care implică mii de mici mișcări inconstiente ale ochilor care transmit informatiile la creier.

În cele din urmă, creierul este cel care interpretează imaginea și cu el vezi (prin intermediul ochilor).

Ai observat vreodată că vederea ta este mai buna în unele zile decât in altele?

De exemplu, o mulțime de oameni isi dau seama ca vederea lor se agravează atunci când sunt stresati sau obositi.

Acest lucru se datorează faptului că stresul poate perturba sute de mici mișcări pe care ochii tăi le face la fiecare fractiune de secunda chiar și atunci când ochii isi fixeaza privirea la un moment dat pe un obiect fixat. Acest lucru este ceva ce se întâmplă inconștient. Nu ai nici un control asupra acesteia.

“S-a demonstrat științific că aceste mici mișcări oculare trebui să se întâmple la viteza potrivita și cu coordonarea potrivita pentru tine de a avea o vedere clară.”

Când te stresezi, pierzi coordonarea din aceste mișcări și ca rezultat, vei obține o vedere mai slaba.

Stresul poate afecta si conexiunea dintre minte si ochi si capacitatea creierului de a interpreta imaginea.

ochelari de vedere
Motivul pentru care vederea ta se deterioreaza treptat nu este doar stresul. Dacă ai probleme de vedere , este foarte probabil sa fi dezvoltat obiceiuri proaste pentru ochi. Modul în care folosesti ochii tai pot face de fapt sa pierzi coordonarea în aceste miscari oculare mici în timp.

Punandu-ti  o pereche de ochelari de vedere sau folosind lentile de contact pe ochi este doar o rezolvare rapida si de moment. Ea nu rezolvă problema de bază și nu face vedrea ta mai bune fara ochelari de vedere . Purtand ochelari de vedere sau lentile de contact , in timp iti vei deteriora si mai rau vederea. Vei observa cum dioptriile cresc.

Pentru că de îndată ce începi să porti ochelari de vedere, ochii tăi nu mai depun eforturi pentru a corecta lipsă de coordonare în mișcările lor, iar creierul tau nu mai face efortul de a îmbunătăți interpretarea imaginii.

 

Cum functioneaza terapia cu exercitii pentru ochi

Pe de altă parte, exercitiile pentru ochi se ocupa de problema de baza, de cauza, nu de efect. Ele implică tehnici de relaxare, care îmbunătățesc în mod activ capacitatea ochilor tai pentru a face mișcări perfect coordonate pentru o vedere clară si limpede ca si cristalul.

Scopul fiecarui program de exerciții este de a schimba obiceiurile pentru vedere, astfel încât îmbunătățirea vederii tale sa fie continuă chiar și atunci când nu mai faci exerciții. Si astfel sa nu mai fii nevoit sa porti niciodata ochelari de vedere.

Pentru a vedea cum functioneaza exercitiile oculare dar mai ales ce efect pot avea asupra ochilor si vederii, iti recomand sa incerci cateva exercitii, dupa ce dai un click aici.

Daniel.

Imbunatatirea Vederii Natural Fara Ochelari

Recomandă mai departe
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Ți-a placut articolul? Recomandă-l te rog mai departe :)