3 exercitii pentru ochi esentiale

Descoperă 3 exerciții pentru ochi mai relaxati si mai vioi

exercitii pentru ochi

La fel cum ai nevoie să-ți lucrezi mușchii corpului tău, așa trebuie să-ți exersezi mușchii ochilor dacă vrei sa rămână sănătoși si astfel sa-ti asigure o vedere buna.

Antrenand mușchii ochilor, îmbunătățești in timp eficiența lor, faci ca presiunea sângelui de la nivelul ochilor sa crească astfel incat ochii sa fie hraniti cu nutienti in mod corespunzator si nu in ultimul rand, cand faci exercitii pentru ochi iti intaresti si relaxezi muschii oculari.

In continuare o sa-ti prezint câteva exercitii pentru ochi obositi, pe care să le aplici in fiecare dimineata imediat dupa ce te trezesti si te speli pe ochi si in fiecare seara inainte de a te culca, timp de cateva zile.

Exercitiul # 1

Cand trebuie sa privesti atent ceva pe o perioada mai indelungata (cum ar fi monitorul calculatorului, cartea pe care o citesti, cand conduci etc), adu-ti aminte sa clipesti la fiecare 4-5 secunde. Acesta ar trebui sa-ti devina obicei! Acest obicei nu doar ca iti va rezolva problema cu spasmele oculare dar va impiedica si aparitia sindromului de ochi uscat. 

Clipitul iti va lubrifia ochii si iti va relaxa muschii oculari, iar acesta este cel mai important tratament pentru orice tip de spasm ocular.

Exercitiul # 2

Acest exercitiu consta in masarea zonelor de sub sprancene care se afla de-o parte si de alta a nasului, acolo unde se termina podul nasului. Odata ce ai identificat aceste zone, maseaza-le circular cu degetele mari.

Maseaza intens circular de minim 10 ori in directia acelor de ceas si de minim 10 ori contrar acelor de ceas. In timp ce masezi, sustine masările circulare, tinandu-ti degetele aratatoare pe frunte. Astfel, exercitiul va fi mai eficient.

Exercitiul # 3

Inchide ochii si maseaza pleoapele circular in ambele sensuri cu degetele aratatoare. Acest exercitiu este mai eficient daca folosesti doua degete: cel si cel mijlociu – la fiecare ochi.

Maseaza circular intr-un sens timp de 20-30 de secunde fara sa apesi prea tare. Dupa aceea, ia o pauza de 10 secunde si apoi inchide din nou pleoapele si maseaza-le circular in celalalt sens pentru inca 20-30 de secunde. Desigur, tu poti sa prelungesti aceste perioade de timp daca iti este confortabil. Poti ajunge lejer si la un minut.

Acest exercitiu ti-l recomand in special seara cand ochii iti sunt mai obositi, iar daca ai de citit ceva sau de lucrat si simti cum iti obosesc ochii, neaparat sa aplici acest exercitiu pentru reinvigorarea lor. Vei simti diferenta! In felul acesta sigur vei simti o ameliorare, o relaxare si chiar o acuitate mai buna a vederii.

 

In final…

Acum… vreau sa retii ca aceste exercitii reprezinta doar un BUN INCEPUT pentru procesul de imbunatatire a vederii, care te vor ajuta sa-ti rezolvi problemele de vedere.

P.S:Testează te rog cel puțin unu din exercițiile de mai sus chiar ACUM, ca să-ți dai seama că imbunatatirea vederii în mod natural, FUNCȚIONEAZĂ!

[divider style=”1″]

Vrei Să-ți Corectezi Vederea 100% NATURAL, Simplu Și Eficient?

Acum ai la Dispoziție un Sistem COMPLET pentru Îmbunătățirea Vederii Tale!

În cazul în care nu ai citit și celelalte articole din seria de cele 4 ARTICOLE ESENTIALE, îți recomand să o faci cât timp mai sunt expuse pe site: www.VederePerfecta.com
%d bloggers like this: