fbpx

Informatii despre imbunatatirea vederii natural

Cum îți Poți Îmbunătăți Vederea în Mod 100% Natural, Fără să mai Dai Banii pe Ochelari de Vedere, Lentile de Contact sau Operații 

*** Articol Recomandat ***

imbunatatirea vederii, fara ochelari, ochelari de vedere

Nu știu dacă ai auzit că vederea se poate îmbunătăți în mod natural și cum anume exact, însă dacă ai puțină răbdare și îți aloci câteva minute să citești ce scrie pe această pagină, vei afla mai multe detalii despre acest subiect.

Acest concept despre imbunatatirea vederii in mod natural, fără ochelari de vedere, datează de mai bine de un secol.

William Bates a fost oftalmologul american care a descoperit acest concept, punându-l în practică pe studenții săi care s-au oferit voluntari, ajutându-i să-și îmbunătățescă vederea.

shadow-ornament

"Dacă plămânii, stomacul și alte organe sau părți ale corpului, care suferă de o afecțiune, au capacitatea naturală de a se vindeca complet, atunci la fel este și cu ochii."

Dr. William H. Bates

shadow-ornament

imbunatatirea vederii, william bates, exercitii pentru ochi

Mai târziu își ajuta clienții să renunțe la ochelari, iar tehnicile lui se perfecționau de la an la an în urma studiilor făcute.

Totuși, nu el este primul care a descoperit cum se îmbunătățește vederea fără lentile corectoare sau operații cu laser. 

Încă din perioada antică, când nu existau astfel de instrumente, asiaticii (chinezii în special) care aveau probleme de vedere, reușeau să le rezolve în scurt timp, cu ajutorul anumitor exerciții pentru ochi.

Practic, acest concept datează în oficial de aproximativ un secol și neoficial de câteva mii de ani!

Aceste exerciții pentru ochi care ajută la imbunatatirea vederii, se pot împărți în 2 categorii:

  • Exercițiile fizice 
  • Exercițiile mentale 

 Iar aceste două categorii se împart în alte 2 categorii:

  • Exercițiile de relaxare
  • Exercițiile de antrenare

*****

Exercițiile de relaxare sunt complementare cu exercițiile de antrenare. Astfel, îmbinând aceste categorii de exerciții pentru ochi, vei obține îmbunătățiri considerabile ale vederii, indiferent că ai miopie, astigmatism, hipermetropie, prezbitism sau chiar strabism. Nici ambliopia nu este exclusă!

Trebuie doar să știi care sunt exercițiile pentru toate aceste deficiențe de vedere sau erori de refracție si să le practici corect, zi de zi, de mai multe ori pe zi, în scurte sedințe de câteva minute.

De exemplu, 15 minute de exercitii pe zi sunt suficiente, pentru a vedea rezultate în doar câteva săptămâni. Depinde de problema de vedere pe care o ai, gravitatea ei, dar și alți factori. 

*****

Înafară de exercitii pentru ochi mai sunt și alți factori care influențează starea vederii cum ar fi: alimentația și anumite obiceiurile sănătoase.

Dacă ai o alimentație săracă în vitamine si minerale, este posibil ca vederea ta sa fie afectată și de acest fapt. De altfel, toată lumea știe că alimentația este importantă pentru întregul corp.

Cât despre obiceiuri, acestea pot fi de două feluri: benefice sau dăunatoare!

Cele dăunatoare (cum ar fi privitul îndelungat, fără să clipești, la calculator) te-au adus în situația în care te afli acum cu vederea.

Singurul mod de a elimina obiceiurile rele este acela de a le înlocui cu cele bune! 

Dacă îți faci o rutină zilnică care să cuprindă câteva serii scurte de exerciții oculare, atât fizice (exerciții de antrenare și relaxare a mușchilor oculari) dar și mentale (de exemplu, exerciții ce țin de vizualizarea distanțelor), îți garantez că într-un timp relativ scurt îți vei îmbunătăți vederea considerabil. 

Mai ales dacă mai ții cont și de schimbarea obiceiurilor alimentare, dar și a altor obiceiuri care ți-au deteriorat vederea, cum ar fi forțarea ochilor la citit și nu numai...

Așadar, ceea ce ai de făcut este să-ţi antrenezi vederea si să înveţi să o relaxezi, dar în acelaşi timp să-i oferi toate vitaminele si mineralele necesare, printr-o alimentaţie sănătoasă!

O alimentație sănătoasă pentru ochii tăi poate cuprinde următoarele categorii de alimente:

  • Verdețurile - pătrunjel, spanac, brocoli, mazăre etc.
  • Citricele - portocale, lămâi, kiwi și altele
  • Cartenoizii - roșii, morcovi, ardei, dovleci s.a.m.d

Alimentația este importantă pentru imbunatatirea vederii deoarece ochii au muşchi în jurul lor (se mai numesc mușchi extrinseci), iar muşchii au nevoie de nutrienţii necesari pentru a se dezvolta şi pentru a funcţiona cum trebuie.

Iar dacă ei funcţionează cum trebuie, atunci este evident că şi vederea ta funcţionează la fel de bine! Doar până la urmă ai nevoie de ochi sănătoși, pentru a avea o vedere clară, nu?

*****

Indiferent că problema ta de vedere este genetică sau nu, vederea ta se poate îmbunătăți natural, dacă ai grijă să ai o alimentație corespunzătoare, să-ți relaxezi ochii, să-i miști cât mai des și mai rămân două aspecte...

Clipitul și respirația corectă: două procese care ajută la păstrarea vederii perfecte sau la recâștigarea acesteia.

Vrei să afli povestea de succes a unui simplu om, care și-a îmbunătățit vederea NATURAL?

>>> Află cum a reușit AICI <<<

În cazul în care nu ai citit și celelalte articole din seria de cele 4 ARTICOLE ESENTIALE, îți recomand să o faci cât timp mai sunt expuse pe site: www.VederePerfecta.com