Metode de livrare

NU livrăm niciun produs minorilor!

Deși, produsele de pe site-ul vedereperfecta.com se adresează și minorilor, numai unui adult i se vor livra, după ce confirmă comanda telefonic.

Livrarea coletelor se face doar pe teritoriul Romaniei prin Fan Courier sau prin Poșta Română (doar în localitatile care nu se afla pe harta de expeditii Fan Courier)! Dacă ești din altă țară, poți alege doar varianta electronică a cărții în format PDF (vei primi și bonusurile), platind ONLINE – fără să mai plătești taxa de transport. 

Detalii despre PLATA ONLINE găsești AICI!

Prin Curier Rapid durata expedierii coletelor este deobicei de 1-2 zile lucratoare, iar livrarea acestora se face la adresa dorita de dumneavoastra. 

Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati ca doriti livrarea sambata).

Prin Posta romana ca metoda de expediere, coletul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada cuprinsa intre 3-5 zile lucratoare, de la data confirmarii a comenzii. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la cel mai apropiat oficiu postal pentru a plati si a ridica coletul.

NOTA: Independent de actiunile noastre, in perioadele Sarbatorilor si Black Friday, livrarea coletelor prin curier se poate face, in cazuri exceptionale, in 24-72 de ore, din cauza volumului mare de colete pe care il au cei de la curier.

Tarif de livrare:GRATUIT!

Din motive ecologice si economice, factura se va trimite prin email, dupa ce am primit dovada platii.

Nu se plateste TVA!

Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri, trimite-ne un mesaj la contact.

 Clienți mulțumiți   |   Termeni & Conditii   |   Contact

%d bloggers like this: