Cel mai simplu exercitiu pentru ochi relaxati si energizati

Exercitiu Practic de Presopunctura Oculară

In ce consta presopunctura oculara?

In jurul ochilor se afla niste puncte care trebuie masate bine pentru eliberarea tensiunii oculare si pentru relaxarea ochilor. Aceasta tehnica poarta numele de presopunctura oculara.

Cum se procedeaza?

In acest articol o sa-ti descriu instructiunile unui exerctiu oriental ce implica presopunctura oculara.

Acum sa incepem…

Gaseste punctele din jurul ochilor sensibile la masajul facut cu varfurile degetelor. Foloseste varfurile degetelor mijlocii pentru a masa acele zone/puncte.

  

Primele zone pe care trebuie sa le masezi se afla de-o parte si de alta a podului nasului(partile exterioare osoase ale nasului care se alfa in partea de sus a nasului chiar langa ochi)

Urmatoarea zona pe care trebuie s-o masezi cu varful degetelor aratator si mijlociu sau doar cel mijlociu, se afla sub ochi. Maseaza zonele cel putin un minut, folosind apasari/presiuni diferite asupra zonei respective.

Urmatoarele zone vor fi cele ale tamplelor. Trebuie sa retii ca masarea acestor puncte sau zone, prin presopunctura, este normal sa se simta putin dureroase sau sa-ti dea senzatia de parca ar fi o gaura in os. Nu folosi alte obiecte, decat varfurile degetelor.

O ultima zona care trebuie masata este localizata in mijlocul sprancenelor. 

In timpul scurtelor sedinte de masaj vei observa ca vederea ta va deveni mai buna, in special cand masezi in ambele zone de-o parte si de alta a nasului.

 

Daca doresti, ai putea sa masezi in doua zone ale sprencenelor pentru maxim efect!

Sincer iti spun ca multe exercitii de acest gen, ce tin de presopunctura oculara si care sunt niste exercitii orientale ce ajuta in special la relaxarea ochilor, pur si simplu te pot face sa-ti simti ochii mai vioi si mai revitalizati pe parcursul unei zile intregi. 

Ai grija de ochii tai, pentru ca ei sa aibe grija de vederea ta!

Daniel.

P.S: Trimte te rog acest articol unui prieten sau unei cunostiinte, caruia crezi ca i-ar prinde bine.

Vrei Să-ți Corectezi Vederea 100% NATURAL și să Renunți La Ochelari Sau La Lentile De Contact?

Încearcă Acum un Sistem Simplu Și Eficient Pentru Îmbunătățirea Vederii Tale!!

%d bloggers like this: