Termeni și Condiții

Site-ul vedereperfecta.com oferă solutii si informatii care pot sa imbunatateasca vederea. Pentru aceste informatii si sfaturi, utilizatorul (cel care le foloseste) trebuie sa-si asume raspunderea. Toate informatiile din produs si de pe site reprezinta doar modul in care autorul a reusit sa-si imbunatateasca vederea si sa renunte la ochelari. Rezultatele pot varia de la caz la caz.

Fiind utilizator acestui site esti de-acord cu urmatorii termeni si cu urmatoarele conditii, pe care le-ai luat la cunostiinta (noi putem schimba acesti termeni oricand, la libera noastra dispozitie). De aceea te rugam sa recitesti acesti termeni de cate ori este nevoie.

1.Copyright

Continutul lucrarilor comercializate pe acest site este protejat de legislatia in vigoare privind drepturile de autor. Orice incalcare constituie infractiune si va fi energic urmarita si raportata autoritatilor. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de SKY-ROCKET MEDIA SRL-D. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a societății SKY-ROCKET MEDIA SRL-D.

2. Datele clienților

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Este obligatoriu ca acestea sa fie corecte. Datele furnizate nu vor fi facute publice, nu vor fi vandute sau date la schimb absolut nimanui, exceptand un singur caz: 

Persoanele care plaseaza comenzi pe acest site beneficiaza de dreptul legal de retur doar dupa achitarea comenzii si a taxelor aferente de transport. In cazul in care refuza ridicarea comenzii isi dau consimtamantul sa plateasca contravaloarea taxelor de transport, iar in cazul in care nu se face plata taxelor de transport persoanele care plaseaza comenzi si refuza ridicarea isi dau consimtamantul ca datele lor sa fie publicate in baza nationala www.ClientiNeseriosi.ro cu scop de rating si management de risc.

 

3. Prețul produselor

Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat comanda. Se adauga  taxele de curierat. Ne rezervam dreptul de a modifica pretul produsului nostru, afisat pe site, precum si promotiile aferente. 

 

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curierat rapid. Ne rezervam dreptul sa nu onoram acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. 

Prin Internet: Livrarea se face prin intermediul unui link ce permite descarcarea produsului. 

 

5. Disclaimer

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse nu pot inlocui sfatul medicului si/sau al specialistilor.

Nu raspundem de continutul reclamelor si de informatiile promovate de acestea. Participarea la promotiile campaniilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului sunt in exclusivitate responsabilitatea utilizatorului si a companiei care a lansat promotia.

Nu raspundem sub nici o forma de continutul site-urilor parteneriate deoarece nu avem nici un control asupra acestor resurse. 

 

6. Obligațiile clientului

Clientul are obligatia sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare, in cazul in care a optat pentru comanda prin curierat rapid. Pentru descarcarea manualului direct de pe Internet, clientul are obligatia de a urma informatiile simple care ii sunt oferite dupa achitarea produsului. 

 

7. Modificari

Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.

 

8. Testimoniale

Toate marturiile clientilor sunt adevarate, si reflecta opinia si experienta utilizatorilor care au luat contact cu produsele de pe site-ul vedereperfecta.com  si sunt transmise voluntar de catre clienti. Daca doresti si tu sa trimiti o marturie catre noi, atunci esti deacord ca aceasta devine proprietate exclusiva a site-ului vedereperfecta.com și a SKY-ROCKET MEDIA SRL-D.

Ceea ce inseamna ca avem dreptul de a reproduce, edita si publica acea marturie, care va include numele tau sau initialele, orasul și eventual profesia si/sau varsta.

9. Produsele acestui website nu sunt destinate minorilor sub 18 ani, fara acordul parintilor!

SiteLock