Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Site-ul vedereperfecta.com oferă solutii si informatii, care au rolul de a imbunatati natural vedera. Pentru aceste informatii si sfaturi, utilizatorul (cel care le foloseste) trebuie sa-si asume raspunderea.

Toate informatiile oferite de catre site-ul vedereperfecta.com reprezinta doar modul in care autorul a reusit sa-si imbunatateasca vederea si sa renunte la ochelari.

Rezultatele pot varia de la caz la caz. Ca utilizator al acestui site, va trebui sa iei in considerare urmatorii termeni si urmatoarele conditii:

1.Copyright

Continutul lucrarilor comercializate pe acest site este protejat de legislatia in vigoare privind drepturile de autor. Orice incalcare constituie infractiune si va fi energic urmarita si raportata autoritatilor. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de SKY-ROCKET MEDIA SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a societății SKY-ROCKET MEDIA SRL.

2. Datele clienților

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu clientii, doar dacă aceștia și-au dat acordul, conform regulilor GDPR. Datele furnizate nu vor fi facute publice, nu vor fi vandute sau date la schimb absolut nimanui. 

3. Prețul produselor

Pretul pe care il vei plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat comanda. Vei fi scutit de plata transportului. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica pretul produselor noastre oricand și va fi mereu afisat pe site, intr-un mod corespunzator. 

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curierat rapid sau prin posta romana (in cazul in care localitatea in care te afli nu se afla pe harta de expeditii fan courier). Ne rezervam dreptul sa nu onoram acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. 

La plata pe internet prin PAYPAL sau cu cardul, livrarea produsului se face prin intermediul unui link, care permite descarcarea produsului in format electronic. Vei primi cartea in format pdf, impreuna cu bonusurile intr-un fisier .zip. 

 
5. Disclaimer

Rezultatele variază de la caz la caz, in functie de persoana. Informațiile recomandate pe acest site, NU ar trebui folosite ca înlocuitor al serviciilor specializate!

6. Obligațiile clientului

Clientul are datoria sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare, in cazul in care a optat pentru plata prin ramburs. Pentru descarcarea manualului direct de pe Internet, clientul are obligatia de a urma informatiile simple, care ii sunt oferite dupa achitarea produsului. 

7. Modificari

Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.

8. Testimoniale

Toate marturiile clientilor sunt adevarate si reflecta opinia si experienta utilizatorilor care au luat contact cu produsele de pe site-ul vedereperfecta.com  si sunt transmise de catre clienti. Daca doresti si tu sa trimiti o marturie catre noi, atunci esti deacord ca aceasta devine proprietate exclusiva a site-ului vedereperfecta.com.

Ceea ce inseamna ca avem dreptul de a publica acea marturie, impreuna cu cateva date personale, precum numele tau sau initialele acestuia, orasul, varsta. Optional, se poate adauga si o fotografie. 

9. Produsele acestui website nu sunt destinate minorilor sub 18 ani, fara acordul parintilor!

10. Termeni de retur

Daca aplici toate sfaturile, recomandarile si exercitiile corect de 2-3 ori pe zi, timp de 90 de zile de la cumpararea pachetului „Vedere Fără Ochelari” si nu vezi nicio imbunatatire a vederii, iti vom returna banii. Daca ai alt motiv pentru care doresti returnarea banilor, atunci ai termen de 14 zile de la cumparare.

Pentru returnarea banilor, trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@vedereperfecta.com. Numai cererile in scris se vor lua in considerare la aceasta adresa de email.

POLITICA NOASTRA SE BAZEAZA PE O RELATIE DE BUNA CREDINTA SI COMPORTAMENT ECHITABIL. AVEM INCREDERE CA VEI RESPECTA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI CA NU VEI OFERI LA RANDUL TAU PRODUSUSELE ALTOR PERSOANE GRATUIT SAU CONTRA-COST.